نمک غذایی Salt
دسته: انواع نمک
«نمک» (Salt) در شیمی ترکیبی یونی است که از رسوبات سنگی و آب دریا استخراج میشود. نمک خوراکی یا سدیم کلرید رایجترین نوع نمک در میان انواع نمک است.
محصولات مرتبط
معرفی و اطلاعات کلی نمک غذایی
اکسید منیزیم یک ترکیب یونی و در حقیقت شبکه ای از یون های منیزیم و اکسیژن بوده که در ترکیب با آب، هیدروکسید منیزیم را تشکیل می دهد. برای وارونه کردن این واکنش و تشکیل اکسید منیزیم می توان هیدروکسید منیزیم را حرارت داد تا رطوبت موجود در آن تبخیر گردد.
این ترکیب شیمیایی به صورت طبیعی در ترکیبی چون آجر منیزیتی موجود بوده و یک منبع غنی جهت استخراج فلز منیزیم به شمار می آید. از جمله سایر انواع ترکیبات منیزیم و اکسیژن می توان به پراکسید منیزیم (MgO2) و همچنین Mg3O2 اشاره کرد؛ البته ترکیب این دو عنصر به صورت MgO پایدارترین حالت ممکن را دارد.
پودر این ترکیب کاملاً بدون بو بوده و سمی نمی باشد و در درجات خلوص بالا نقطه ذوب بالایی را از خود نشان می دهد. این ترکیب به علت داشتن خاصیت هدایت حرارتی بالا و مقاومت مناسبی که در برابر حرارت از خود بروز می دهد، به طور گسترده ای در تهیه تجهیزات صنعتی نسوز مورد استفاده قرار می گیرد.